Gyakori Kérdések + Válaszok a Medihoney Ekcéma krémekről

Melyek a fő összetevői a Medihoney ekcéma krémeknek?

A Medihoney Ekcéma Krémek fő hatóanyaga az orvosi minősítésű antibakteriális manuka méz. Ez a különleges méz széles spektrumú antibakteriális hatásokkal rendelkezik, így képes olyan baktériumtörzsek elpusztítására is, melyek a szintetikus antibiotikumokra rezisztensnek bizonyultak.

Továbbá tartalmaz még kókuszolajat, kamillavirág-kivonatot, ligetszépeolajat, aloe verát és E-vitamint is. Ezeknek az értékes összetevőinek mindegyike hozzájárul a száraz, gyulladt, irritált, viszkető bőr megfelelő ápolásához és hidratálásához. 

Külön kiemelendő, hogy a Medihoney ekcéma krémek nem tartalmaznak semmilyen mesterséges anyagot, így nincsenek bennük  hozzáadott színező- és illatanyagok, lanolin, parabének, szteroidok vagy ásványi olajok sem.

Nagyon érzékeny bőrön is alkalmazhatóak a Medihoney ekcéma krémek?

Igen, a Medihoney Derma Krémek és Kozmetikumok még a legérzékenyebb bőrt is gyengéden képesek hidratálni és megnyugtatni köszönhetően teljesen természetes összetételüknek. Nem tartalmaznak semmilyen mesterséges összetevőt, ezáltal nem okozhatnak irritációt vagy allergiát sem. (kivéve persze akkor, ha valaki a benne található növényi összetevőkre allergiás)

Csecsemők és gyerekek ekcémája is kezelhető a Medihoney Krémekkel?

Igen, sőt a Medihoney Derma Krém popsikrémként is alkalmazható a 3 hónaposnál idősebb csecsemők esetén, mivel annyira gyengéd még a legérzékenyebb bőrhöz is.

Miért olyan hatékony a manuka méz az ekcéma kezelésében?

A manuka méz igen erőteljes antibakteriális hatással rendelkezik, minek köszönhetően képes meggátolni az ekcémás bőrön, hogy a gyulladás elfertőződjön és szétterjedjen a test további részeire. Ez pedig igen fontos, mivel a vakarózás könnyedén képes a baktériumokat a bőrön elterjeszteni, ami csak tovább súlyosbítja az ekcéma tüneteit.

A Medihoney Krémeket hosszabb ideig is lehet alkalmazni?

Igen, a Medihoney Ekcéma Krémeket és Kozmetikumokat kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy hosszútávon nyújthassanak ápolást a száraz, gyulladt, viszkető bőr számára. A Medihoney ekcéma krémek nem tartalmaznak semmiféle mesterséges összetevőt vagy szteroidot sem. Ezért a Medihoney termékeket folyamatosan lehet használni, hogy a bőrt kellőképpen hidratálják, ápolják és megnyugtassák. Ezáltal pedig akár az ekcéma kiújulása is megelőzhető lehet alkalmazásukkal.

A Medihoney Krémek az ekcéma minden tünetét enyhítik?

Igen, a Medihoney Krémek az ekcéma valamennyi tünetét egyszerre mérséklik, így a száraz bőrt, a gyulladást, a bőrpírt, a viszketést és az esetleges fájdalmakat is csillapítani tudják.